Szakad a hó!!! Nem tudom, reggel hogy fogunk odaérni oviba, suliba és dolgozni. Ma Pesten voltunk kontrollon. Csak mifelénk volt rossz az út, az M7-esen már le volt takarítva, de igy is megcsúsztunk néha. Doki bácsi megnézte Ádi könyökét( megjegyzem jókora pukli van rajta), megállapította hogy vizes, és nem kell vele foglalkozni.A röntgen szerint szépen helyén van a drót. Ádi nagyon okosan viselkedett egész nap, totálisan együttműködő volt. Itthon aztán elszabadult a pokol, nem lehetett vele bírni. Örjöngött, verekedett. Lányok, akik olvassátok a blogomat, tudnátok tanácsot adni? Hogy lehet ezeket a dührohamokat elkerülni? Nem tudom, mi váltja ki, egyik pillanatról a másikra jön.Csillapodik ez valaha? Kicsi korában nem voltak ilyen problémáink. Akkor is makacs volt, de nem ennyire, és le lehetett nyugtatni. Lassan 6 éves lesz. Jó éjt mindenkinek!

Megjegyzések

  1. Szia Móni!

    Sajnos a dühkitörések nagyon ismerősek! Nagyon sok mindenből eredhet. Nálunk sokszor a kommunikáció hiánya váltja ki,de az utóbbi időszakban a fáradtság miatt is észrevettem hogyha nagyon fáradt és nem piheni ki magát akkor jön rá de akkor nagyon durva. Nálunk Arnika magát bántja olyankor kék-zöld folt az egész teste úgy néz k imintha vernénk a gyereket vagy éppen a kezét harapja ki.Nálunk ezek az időszakok váltakozva jelentek meg,de mindig valamihez kötődött. Még az elején mikor annyii dős volt a fiam mint neked akkor olt hogy füzetbe írtam hogy mit csinált mielőtt örjöngeni kezdett és aztán megpróbálzuk ki totózni. persze ez sem mindig jött be,mert nem mindig volt értelme de a legtöbbször rá lehet jönni.Lehet pl növekedés más korszakba lépés stb. Nekünk arni mániaája a dvd nézése. csak walt disney rajzfilmeket néz és néha azon hergeli be magát. Én azt tudom javasolni hogy figyeld hogy mit csinál mielőtt rátör ez a dolog és próbáld meg úgy kitalálni néha olyan egyszerű dolgok miatt dühöngenek. ha gondolod írj meg egy két esetet hátha tudok segíteni :)
    Volt olyan időszakunk amikor nem voltak dühkitörések viszont most egy pár év e sajnos vannak. de nem egyformák a gyerekeink max hasonlóságok lehetnek . Szóval nyugodtan írj emailban és ha tudok válaszolok vagy esetleg hátha segíthetek megfejteni. Végül is nekem arnikám már 12 éves elég sok korszakán átmentünk már.
    Üdv
    Merci

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Agyalásokban....ezúttal Áduson

Mélypont és összevissza gondolatok

A felhőkön túl mindig süt ránk a nap☺️🤪🙏