Hát eddig tartott a "vissza a rendes kerékvágásba" project! Ádám szerdán ment először oviba, ahol délután azzal fogadtak, hogy kétszer volt hasmenése és bágyadt. Tényleg nem volt az igazi. Úgyhogy tegnap itthon maradt apájával, ma meg velem. Remélem hétvégére átmegy rajta. Valószinüleg Pesten kapott el valami virust. Szerencsére nem hányt, mert az nagyon ki tudja fektetni. Így is hullasápadt, nem eszik semmit, inni is keveset, és úgy 20 percenként jár vécére. Most már kezd jobb kedve lenni, remélem ez a vége közeledtét jelenti. Üdv Félixnek, a másik hullafehér esőmanónak!

Megjegyzések

  1. Szegénykéim! Jobbulást nektek! Most olvastam Klendi blogját is és ott olvasom hogy Félix is beteg. Majd csak vége lesz ennek a beteges időszaknak . Nagyon vigyázzatok magatokra Ha tudsz adj Ádámnak sok C vitamint hogy erősödjön a kis szervezete. Tudom hogy jobb nekik közösségben ,mert az "unatkozós,dühöngős" napokat én is ismerem Arnikáról,de ha úgy látod hogy gyenge inkább ne vidd oviba gyógyuljon meg rendesen nehogy ráfertőződjön. Vigyázzatok magatokra
    puszi

    VálaszTörlés
  2. Köszi a jótanácsokat. Bár hasmars még mindig van de egyre ritkább, és már eszeget-iszogat. Kezd újra pörgős lenni.Én sem szándékozom betegen, gyengén oviba vinni, meglátom mi lesz hétfőig.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Agyalásokban....ezúttal Áduson

Mélypont és összevissza gondolatok

A felhőkön túl mindig süt ránk a nap☺️🤪🙏